divendres, 22 de juny del 2007

Reunió dimecres 20 de juny

Hola que tal va la calor???

El dimecres passat (dia 20)vam fer una reunió per tal de repartir-nos els dies a preparar i també per a veure amb quina gent contem per fer les coses.

Està repartit més o menys el tema com també les diferents feines generals encara que s'hi ha d'apuntar més gent. simplement per estadística, hi ha 35 nens apuntats i s'han tancat lògicament les inscripcions però de monitors som poquets. Els més "veteranus" passeu un dia per tal de saber si es compta o no amb vosaltres. Com haureu pogut veure anem al Castell de l'Areny, és una casa que crida anar-hi.

No res nois, ara la pròxima reunió és dimarts 26 de juny, on els pares han de portar els papers que els hi vam demanar, serà de 10 de la nit a les 12 al nostre local.

Vé ens veiem, qualsevol cosa ja sabeu on trobar-nos.

PD: No poso la distribució dels dies perquè no me'n recordo i no la vull espifiar. o sigui que si tanta curiositat hi ha... ja sabeu... fins dimarts QUE VAGI MOLT BÉ LA REVETLLA DE SANT JOAN!!!!!!!


PD: Altanto amb els petardos

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi faltarééééé! Jeje faré el possible perque pugui vindre a passar el cap de setmana. Veient les fotos encara agafen més ganes!

Neus ha dit...

hola!! ens veiem lo dimarts!! i continuo reclamant la contrasenya per poder-hi posar coses!! ;)


fins aviat!!

Anònim ha dit...

neus has de posar el correu dels brivalls o sigui elsbrivalls@hotmail.com i la contrasenya és la mateixa que al hotmail.

Presentem hereu aquest any Els Brivalls?

Quins actes farieu pel 25è aniversari dels BRIVALLS?