divendres, 29 de juny del 2007

Proposta que faig


Hola a tots,

em rebut per part de l'Ajuntament una carta per a veure si voliem participar en l'exposició de la Fira. O sigui, estar com a entitat allí posan't-hi fotos o no sé alguna cosa. Vendre les samarretes i així podriem subvencionar-nos una mica més les colònies i així poder fer més activitats durant l'any... no sé és una proposta, perquè ho han enviat i a veure què us sembla!!!!

Ja anireu dient algo.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola brivallets!!!
Benvinguts :)

Anònim ha dit...

Jo crec que aquesta proposta es molt bona :-)

Anònim ha dit...

jo crec que la idea és bona ara bé, crec que no hi haurà ningú disposat a estar-s'hi!!! i també penso que és una mica just, ja que ens agafarà per colònies però si hi ha algú animat es poden revelar fotos i posar-ne d'altres anys... no sé algo es podria fer...

Anònim ha dit...

Bé jo també ho trobo una bona idea i total la fira només és divendres i dissabte no? perquè diumenge ja està tancada??? o ar a me'n he anat... bé com que avui a les 22:00 tenim reunió ja parlarem... però amb els monitors que som ens podem partir no??

salut i vi...

Unknown ha dit...

No és exactament el que proposeu al post, però aprofioto per comentar que la Fira ha de canviar de plantejament si no vol acabar morint en la inèrcia.

Flac favor fan a una fira d'aquestes característiques les desenes de banderes espanyoles preconstitucionals, amb el toro i d'altres elements que venen els xiringuitos "peruans".

Anònim ha dit...

Doncs tens tota la raó tondo, esperem que aquest any ens donin una sorpresa agradable i sigui una mica, només una mica, millor que la dels últims anys.

Unknown ha dit...

llenço la proposta de que els beneficis de d'edició d'enguany del festival Les Nits de Bonmont vagin a parar a repoblar la zona cremada amb vegetació autòctona i potenciar la recuperació del paisatge.

Anònim ha dit...

Entre tots podriem fer alguna cosa per arreglar i netejar tot el que ha passat al poble.

Presentem hereu aquest any Els Brivalls?

Quins actes farieu pel 25è aniversari dels BRIVALLS?